Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Πρωκτικό σεξ .....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! Ένας οδηγός για όλους.....


Πολλά άτομα το θεωρούν απαγορευμένο ...άλλα όχι .Ο απαγορευμένος καρπός του σεξ όπως ονομάζεται είναι διακαής πόθος πολλών αντρών αλλά μόνο ένα 30% καταφέρνει να έχει μια τέτοια εμπειρία με κάποια από τις συντρόφους του .

Τι να κάνεις ...
Πάρε την απόφαση ;
Καταρχήν πρέπει να πάρεις την απόφαση με την κοπέλα ! Το 80% των γυναικών έχουν σοβαρούς ενδιασμούς .... Προτείνουμε να θέσετε το ζήτημα στο κρεβάτι καθώς η πλειοψηφία των γυναικών που έχουν υποκύψει στις πιέσεις των συντρόφων τους για προκτικό σεξ έδωσαν το ελεύθερο όταν ήταν σεξουαλικά διεγερμένες
Πρέπει να την χαλαρώσεις...
Ο σκοπός του πρωκτικού είναι ένας ! Η ηδονή και μόνο . Άρα πρέπει να είναι και η κοπέλα χαλαρή ώστε να το απολάυσει και να το ξαναζητήσει στο μέλλον. Ένας τρόπος να χαλαρώσει είναι για αρχή να την ερεθίσετε με το δάχτυλο... έτσι ώστε και να διευκολύνεται την είσοδο του πέους αλλά και να καταφέρεται να την προϊδεάσετε για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
Βάλε Λιπαντικό
Για ένα απολαυστικό πρωκτικό sex απαιτείται καλή λίπανση. Μπορείτε να αγοράσετε από sex shop και φαρμακεία. Επίσης, υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι αποκλειστικά φτιαγμενα για πρωκτικό σεξ .
Ασθένειες ;
Μέσω του πρωκτικού sex είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση των Σ.Μ.Α.(σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες). Μπορεί να μην αγχώνεστε για την εγκυμοσύνη αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το προφυλακτικό. Αμέσως μετά τον οργασμό μην παραλείπετε να κρατάτε το προφυλακτικό από τη βάση του για να αποφύγετε την διαρροή του σπέρματος.
Μετά το πρωκτικό .....ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ !
Τα βακτήρια που υπάρχουν στην περιοχή του πρωκτού μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση ή ερεθισμό γι' αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα.Γι αυτό μετά το προκτικό απολυμένουμε το πέος και δεν συνεχίζουμε με στοματικό η κολπικό έρωτα
Το πρωκτικό σέξ δε θέλει βιασύνη και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην κατφέρεται να το πετύχεται από την πρώτη φορά . Αν δώσετε χρόνο όμως μπορείται να απολάυσετε καλό πρωκτικό σεξ .

1 σχόλιο: